NEW FOREST DRIVE

This 1970's house was extended at the front and rear and the ground floor layout was reconfigured to create a practical and impressive living and working space. The aim was to emphasize the clean lines, good natural light and generous proportions typical of mid-century properties while adding texture, colour and character to create a welcoming family home.

 

A signature navy was used to create focal points & flow between rooms, fixtures were kept lightweight & elegant and the client's art collection was curated into a number of gallery walls. A bespoke oak staircase, internal balcony and  doorway were commissioned and complimented with oak flooring and furniture. Bespoke storage was designed and fitted throughout.

WHAT

1970's house

WHERE

Brockenhurst, Hampshire

WHEN

2017-2018