top of page

SEA
BREEZE

This modern timber framed house was extended and reconfigured to meet the needs of a large active family, and the interior completely redesigned in a relaxed coastal style.

 

A bike and board shed was added at the rear of the garage with an outdoor shower tucked behind, allowing the family to clean off before entering the house via a large utility-boot room with bespoke sailing kit storage. The new side extension also houses a home office overlooking the back garden, and was clad to blend seamlessly with the existing building.

An inviting living area was added to the open plan kitchen-dining room, with a log burner, exposed brick wall and a pocket door that slides away into the bookcase to reveal the office beyond. The rest of the ground floor was divided into a large family room and a separate grown up snug with bespoke bookcases and reading nook.

The top two floors were re portioned into six generous bedrooms, four bathrooms and a second office. In the attic bedrooms stacked Velux windows were slotted between the roof trusses flooding the rooms with light and giving views over the newly landscaped garden.

WHAT

Modern coastal house

WHERE

Lymington, Hampshire

bottom of page